W nawiązaniu do tego wątku: http://atariarea.krap.pl/forum/viewtopic.php?id=4707 oraz wypowiedzi Zajca i Lewisa zapraszam do dyskusji, czy chcecie, abym ogłaszał nowe konkursy, czy też - jako totalni dyletanci i materialiści (co wynika z tamtych wypowiedzi) - zaprzestał ich ogłaszania na forum atariarea (choć pewnie wogle to z nich nie zrezygnuję). Tego konkursu nie odwołuję i nadal trwa.
Przoszę o proste odpowiedzi (za - jestem za konkursami w przyszłości, przeciw - nie chcę więcej konkursów Sikora na tutejszym forum). Proszę o dopisywanie się do końca bieżącego roku - jeżeli większość będzie za zaprzestaniem ogłaszania konkursów - to bieżący będzie najprawdopodobniej ostatnim moim konkursem ogłoszonym na łamach atariarea. Amen.
W całej okazałości forum trochę mi tylko szkoda, że nikomu nic się nie chce i forum powoli schodi na poziom onetu lub blogów sfrustrowanych nastolatek, ale skoro taki jest głos ludu... ;(
Zapraszam do dyskusji.
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
Prima Aprilis Compo 2025 Wystartowała nowa edycja Prima Aprilis Compo, w której obowiązuje jedno wyzwanie - piszemy wyłącznie w Atari BASIC.
maxYMiser FM v1.67 Nowa wersja trackera.
Echa Forevera 23 Wyniki konkursów dla platformy Atari.
Atari Font Maker V1.16.14.4 Narzędzie do projektowania zestawów znaków dla Atari właśnie otrzymało aktualizację