... czy już 2400 - sam nie wiem; opinie są różne :). A o co biega. Odnalazłem ostatnio taśmę z całością softu to kopiowania itd. w trybie długich bloków, oraz przyspieszonej transmisji (w tym na nieprzerobione magnetofony) - emitowane onegdaj przez RADIOKOMPUTER :) - próbowałem wczoraj przewalić to na format *.cas - lecz niestety żadna wersja WAV2CAS nie potrafi z łejwem zrobić niczego sensownego. A szkoda, bo podejżewam, że może byc to jedyna zachowana kopia tegoż softu. Jakieś pomysły ??
Internetowa rywalizacja z Fujinet Fujinet umożliwia również zapisywanie najlepszych wyników w grach!
Gearlynx 0.0.6 Udostępniono nową wersję emulatora konsoli Atari Lynx, która oferuje rozbudowane narzędzia dla programistów.
Test7800 0.6.3 Nowa wersja emulatora Atari 7800 z ulepszonym dźwiękiem POKEY i nowymi obsługiwanymi mapperami kartridży.
Echa Deadline 2025 Party Deadline w Berlinie i podsumowanie skromnej reprezentacji Atari.
Cosmic Hero 2: Prologue już do pobrania Grupa Zelax wydała nową grę na Atari XL/XE.