Jak ktoś byłby jeszcze chętny, to poniżej spis, co można jeszcze dostać ;). Koszulka: 25 złociszy polskich, czapeczka: 15 złociszy polskich, ewentualny koszt wysyłki: 9,50zł (poczta nasza kochana) w kraju, za granicę - nie wiem, trzeba by sprawdzić. Zasada taka: jak ktoś chce - rezerwuje tutaj, wysyłam przez PW numer konta, czekam 24 godzinki na wpłatę (plus-minus), chyba, że ustalimy inaczej. Odbiór w Warszawie lub na Głuchołazach: 0zł (mogę też komuś przekazać w tych miejscach), gdzie indziej doliczamy jednorazowo koszt wysyłki. Jak ktoś się zadeklaruje, a nie wpłaci w terminie - czarna lista u mnie na przyszłość.
Przypominam:
Koszulki standard: małe logo z przodu na lewej piersi, większe na plecach
Koszulki logo - duże logo z przodu, na środku
Koszulki małe logo - małe logo z przodu, na lewej piersi
=============================================================
Koszulki:
Czapeczki czerwone: troszkę mam ;P
Póki co nie planuję dorabiać dodatkowych na Głuchołazy, chyba, że się zbierze zamówienie (w sumie) na conajmniej 10 sztuk. Niestety, wszystko wskazuje na to, że cena może się różnić o 5zł :(
==============================================================
Zasada zamówienia:
1. Zamawiamy tutaj, wpisując się poniżej
2. Po wpisaniu zamówienia - wysyłam numer konta, czekam 24 godziny na wpłynięcie pieniążków. Jeśli wpłyną - idzie wysyłka lub czekamy na odbiór osobisty (lub przez wybraną osobę) bez opłat dodatkowych
3. Liczy się kolejność wpisów
4. Jak ktoś nie wpłaci - zamówienie wraca do puli do kolejnej osoby, a osoba która zamawiała wpada mna moją czarną listę (będzie miała problemy, aby coś u mnie wcześniej zamówić)
5. Jak coś jest niejasne - proszę pytać, wszelkie wątpliwości i niejasności rozwiązuję wyłącznie ja, w subiektywny sposób.
===============================================================
Przykładowe zdjęcia (mam nadzieję, że osoby na zdjęciach się nie obrażą, a autorzy zdjęć mnie nie zlinczują):
1. http://atariarea.krap.pl/g2010/target30.html - Rysiu w czapce, jednocześnie przypominam o tegorocznej edycji Głuchołaz
2. http://atariarea.krap.pl/g2010/target86.html - Jellonek w koszulce (pozdrawiam Jellonka przy okazji, chłopie, nie obrażaj się tak na mnie)
3. http://ftp.pigwa.net/stuff/photos_and_v … _1201.html - Drac030 w czarnej koszulce, Miker w czerwonej
Myślę, że tyle przykładów wystarczy. Zarówno koszulki, jak i czapeczki - wykonane metodą termotransferu, koszulki 185gram, o jakości najlepiej niech się wypowiedzą nabywcy. Zapraszam do ewentualnych zamówień ;)
====================================================================
UWAGA! ATTENTION! WNIMANIJE!Ponieważ nie działa mi znaczik przekreślenia - przy edycji będę zamówione/zarezerwowane podkreślał, przynajmniej póki co...
Dely dorobił ficzer, będę przekreślał ;P
Odebrane/wysłane będą znikały z wątku...
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury