Czas na jesienną zawieruchę i czyszczenie szaf. Ceny okazyjne, można się targować. Odbiór osobisty, na party, w okolicach Piastowa / Pruszkowa, Radomia oraz Sochaczewa po wcześniejszym uzgodnieniu. Wysyłam pocztą.
Amiga CDTV + Stacja 3,5 (taka czarna od kompletu) + Caddy + Pilot
Kondycja niezła, dodatkowy wyłącznik pozwalający zamienić ją w A500. CD czyta (również bezproblemowo CD-R), FDD czyta, Pilotopad działa elegancko, brak przycisku reset (normalka w CDTV) i jeszcze jakiegoś z tych małych nierzucających się w oczy. Kupa zabawy po nagraniu CD zdartego z neta z milionem gier. Cena 100 zł.
Dysk SCSI Seagate ST4766N 760MB.
Waga superciężka, format 5,25, wysokość 85mm. Działa z Atari TT - używałem, go kiedy miałem TT-kę, jeszcze pewnie partycje zostały. Cena 15 zł.
Dysk IDE 2.5" Maxtor 25128AT 125MB
Idealny do środka małej Atarki. Siedział tam zresztą kiedyś. Cena 10 zł.
Kasety Turbo 2000/F itp.
Szeroki wybór gierek, dem, użytki i różne inne takie. 15 sztuk. Powinny się wgrywać. Za wszystkie 35 zeta lub po 3 zeta sztuka - nie wysyłam pocztą mniej niż 5 sztuk.
Kasety Blizzard
Różne gierki, użytki. 4 sztuki. 15 zeta.
Kasety - oryginały
Zeus, Helix, Super Fortuna, Miecze Valdgira. Jako superbonus kaseta z grami w Turbo 2000 sygnowana przez legendę giełdy warszawskiej - The Maraudera.
Za wszystko: 0 zł (free). Pierwszeństwo na tę pozycję ma Gzynio.
Kasety w normalu
Rzeczy różne, kwadratowe i podłużne. Kursy angielskiego, użytki, gry. 15 sztuk. Za wszystko 25 zeta.
Dyskietki 3" mix. Od Amstrada
11 sztuk. Maxell, Schneider, połowa w opakowaniach, połowa luzem. Nie mam na czym ich sprawdzić, nawet jeśli bym chciał. 30 zeta.
Gra na Segę GameGear Yaiba.
Nowa, nieużywana, BOX, instrukcja. 10 zeta.
Jak ktoś łyknie wszystko to pogadamy o sporym rabacie. Nie przyjmuję zwrotów, nie chce mi się sprawdzać wszystkich kaset, dysków nie mam jak. Kiedy wszystko było składowane w szafie to przed włożeniem działało. Przyjmijmy na wszelki wypadek, że nic z powyższego nie działa żeby nie było płaczu i zgrzytania zębami. Kolejny hardware jutro.
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.