Piszę o tym dopiero w 10 godzin po zakończeniu audycji, bo myślałem że ktoś już to wcześniej zrobi. Brawa dla Xa za ideę i za to, że to ruszyło. Wiem można ponażekać bo oprogramowanie złe, bo u mnie nie szło... Mnie też nie poszło w standarcie, dopiero po zainstalowaniu peercasta i odpaleniu winampa ruszyło. Tz. winamp zaraz wywalał komunikat, że wykonał nieprawidłową operację, ale za to strumień dźwięku ruszył. Trochę nalęży poeksperymentować - sam zacząłem poszukiwania o 21.00 a wstrzeliłem się o 22.55. Ale warto było ... Brawo X!

Żyję bo Bóg tak chciał.

2

hejka, no cóż, dużo było nidociągnięć ale zabawa przednia ;)) i klimacik sie wytworzyl bardzo cool ;))  Natomiast chcialem powiedziec, ze trzeba bedzie pomyslec  o rezygnacji z peercasta, sprobowac nieco innego połączenia.  I myslę, że w najbliższym czasie się tym zajmę.  no i powoli bed eliminowal reszte niedociagniec technicznych.  pozdrawiam wszystkich ;))

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

3

zglaszam swoj akces do helpa ... jakby bylo trzeba jakies jingle, przerwe na reklame ( :D ) cy cus to z checia wspomoge :)

4

witam :) rowniez wczoraj sluchalem tej super stacji iksa ... u mnie bez problemu ruszylo . mam nadzieje ,ze bedzie czesciej stacyjka nadawala .. posluchalbym sobie w pracy :) pozdrowiam i tak trzymac !!!

5

Ced!!  jingle tak tak. ;))  jestem z tym do tylu.  w dodatku teraz mam karte w serwisie ;(

6

Bardzo fajne radyjko. Także bardzo fajni goście bardzo fajnie psujący sprzęt ;)
Ale niezły hardkor słuchać tego w dodatku na starym sprzęcie - p200Mhz-po downmix all to mono dało się słuchać na tym staruszku.
A poważnie - brawa dla Xa że mu się chce! Powodzenia na dalsze audycje!
Jeszcze pytanie - co to w końcu był za dźwięk, bo nie usłyszałem?

grzybson/SSG^NG

7

Dzieki Iksie (I goscie tez!) za wspaniala zabawe. No i za sajgonki :)

8

rozwiązanie konkursu w następnej audycji.  a tu możecie luknąć na fotosy ;)) 

http://uxa.slight.pl/

9

haha. X-Raz dał sobie zrobić zdjęcia! :D

no.. do mnie tym razem radyjko nie dotarło.. kto nagrywał i udało mu się nagrać najwięcej?

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

10

dobra ... pomysle sie zrobi ... zarzuc jakies przyklady, wizje, co to mialoby byc ... moze podaj tematy chiptunek ktore mozna wykorzystac ... posaram sie cos szybko wymotac, pare sztuk :)

11

Eeee cos z klasyki ?  draconusy, jet set willy i inne classiki,   a w drugim  jinglu moze cos z legend sceny Daxey, Bartman.  mogłoby coś pogadac: jakies smieszne hasła: scenowo folklorystyczne: typu: Radio UXA - radio dla prawych ziomów,  śmierć musi iść spać my jeszcz posiedzimy przy Mikerofonach ;))  i tympodobnme ;))   licze na troche wlasnej inwencji ;))

12

hasła scenowo-folklorystyczne koniecznie wokalem X-Raya albo jakiejś ponętnej blondyny. :]

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

13

A skad bedziesz wiedzial, ze ona jest ponetna :P :)

14

No i ze jest blondyna? ;)

15

pomysl z haslami przedni. to ja w takim razie poprosze forumowiczow o zapodanie przykladow naszych folklorystycznych wypowiedzi. jak juz bede mial baze danych, to po prostu to nagram, zloze do kupy i podesle gdzie trzeba :)

16

mazi, lewiS: no a X-Raz to nie pasuje do opisu? ;>

17

Za mocny zarost :)